Nézze újra az adást! - A Fölszállott a páva első elődöntőjének továbbjutói

A zsűri döntése értelmében Varga Veronika énekes, Salamon Soma furulyás, Hajdara Tamás és Herczeg Hajnalka Anikó táncos pár, illetve az Alba Regia Táncegyüttes és a Bekecs Néptáncegyüttes jutott tovább pontozással a Fölszállott a páva első elődöntőjéből a népi tehetségkutató középdöntőibe. Vigaszágon pedig a Tanyád zenekart küldték tovább az ítészek.

A műsor szombat esti adásában az énekes szólisták és énekegyüttesek, a néptáncegyüttesek, a táncospárok és táncos szólisták, illetve a zenekarok és hangszeres szólisták kategóriáiban három-három versenyző mutatkozott be élőben is.

Az adás végén az idén 95 éves dudás, Pál István is színpadra lépett nógrádi pásztordalokkal. Énekét a műsor korábbi évadában bemutatkozott furulyás, Dóra Áron, és mestere, Juhász Zoltán kísérték.

A népi tehetségkutató versenyben előadott produkciókat már visszanézhetik az érdeklődők a www.mediaklikk.hu/pava oldalon. A műsor a második élő elődöntővel folytatódik március 15-én, ahol újabb tizenkét produkció versenyez majd a továbbjutásért.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Fölszállott a páva - első elődöntő
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2014/03/10-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább