Nézze újra a Fölszállott a páva negyedik elődöntőjét!

A zsűri döntése értelmében a bogyiszlói muzsikával a stúdiót felforgató Góbé Zenekar, a magyarszentbenedeki vénessel és pontozóval fellépő Balogh Károly szólótáncos, a szabolcsi és nyírségi dallamokkal visszatérő Tintér Gabriella énekesnő, valamint a Vág-Garam közi táncokkal érkező Cirkalom Táncegyüttes jutott tovább pontozással a Fölszállott a páva negyedik elődöntőjéből a népi tehetségkutató középdöntőibe. Vigaszágon a Mlinarak táncegyüttest, valamint Okányi Mihály szólótáncost küldték tovább az ítészek.

A műsor szombat esti adásában az énekes szólisták és énekegyüttesek, a néptáncegyüttesek, a táncospárok és táncos szólisták, illetve a zenekarok és hangszeres szólisták kategóriáiban három-három versenyző mutatkozott be élőben is.

Az adás végén a népi tehetségkutató műsor előző szériájában megismert Csizmadia Anna énekesnő lépett színpadra Krajcsó Bence citerással, valamint a Bátai Tamburazenekarral.

A műsorban előadott produkciókat már visszanézhetik az érdeklődők a www.mediaklikk.hu/pava oldalon. A műsor az első élő középdöntővel folytatódik április 5-én, ahol tizenkét produkció versenyezhet a döntőbe jutásért.

 

 

A negyedik elődöntőt itt megnézheti!

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Szerényi Béla
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2014/03/01-Szer+ęnyi-B+ęla-1-1024x589.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább