A közönségdíjas és Magyarország Szépe: Kulcsár Edina

A zsűri döntése alapján Kulcsár Edina képviselheti majd hazánkat a Miss World nemzetközi döntőjén Londonban.

Kulcsár Edina Budapesten született 1990.12.23-án született, érettségije van, angolul középfokon beszél, versenyszinten társastáncolt és atletizált, dédnagymamája áll hozzá a legközelebb, négy éve gyűjti a bátorságot, hogy jelentkezzen, mivel 24 éves ez volt az utolsó lehetősége. A Miss Beauty Face alverseny nyertese, ahol eddig szerezett modell tapasztalatait kamatoztatni tudta.

Az első udvarhölgy Katona Gitta, a második udvarhölgy Van Den Bosch Sydney lett.

A közönség díjat szintén Kulcsár Edina kapta.

Az idei Magyarország Szépe versenyre több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki az elő- és a középdöntőn a legszebb 20 hölgyet. Az egyhetes felkészítő táborban a testi adottságaikból és a tehetségükből, a mosolyukból és a profizmusukból, illetve a fittségükből vizsgázva került a 16 döntős a vasárnap esti gálába. A műsorban egyébként mások mellett fellépett Radics Gigi, Király Viktor, Vastag Csaba, Kállay Saunders András és Hien is >>>

Kapcsolódó cikk:

Szimpátiaszavazás indult a legszebb mosolyú lányért >>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Középen Kulcsár Edina, a Magyarország Szépe - Miss World Hungary 2014 győztese a gálaeseten, a közmédia óbudai, Kunigunda úti bázisán 2014. július 20-án. Mellette a második helyezett Katona Gitta (j) és a harmadik helyezett Van den Bosch Sydney (b).
MTI Fotó: Illyés Tibor
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2014/07/D__YT20140720015-1024x639.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább