Hová tegyük az ovist nyáron?

– E-könyvek magyarul. Miért viszonylag drágák az e-könyvek? Milyen az árképzés? Miért éri meg az egyik kiadónak így megjelenni és miért nem éri meg a másiknak? Hány e-book érhető el legálisan és hány illegálisan?

– Értelmi sérültek nyári szabadidős programjai
Nyugat Európában sokkal több kerekes székes, down kóros vagy értelmi sérült csapatot látni az utcán, múzeumokban, szórakoztató szabadidős programokon, mint nálunk. Szerencsére már itthon is változik a tendencia. pl. a Ligneum Tudományos és Turisztikai Látogatóközpontig mentek a dunaújvárosi értelmi sérült klub tagjai. De van számtalan kirándulás, tábor, ami a sérülteknek is információt, szórakozást, nyaralást jelent.

– Nyári vezetés és jogsi
Tipikus nyári balesetek, mire vigyázzunk a melegben, valamint a kötelező óraszám helyett kötelező km az autóvezetés tanulásában. Tapasztalatok.

– Hová tegyük az ovist nyáron? Az óvodai szünet sok helyen hosszabb, mint amennyi szabadsága a szülőknek van. Azokban a családokban, ahol a nagyszülők dolgoznak, ez komoly probléma lehet, hiszen ilyen kicsi gyereket táborba még nem lehet küldeni, de a munkahely megtartása is fontos szempont.

 

Vissza a Napközben műsoroldalára >>>

Olvasson tovább