Majonézes burgonyasaláta füstölt pisztránggal

Hozzávalók 4 főre:
– 6 szem salátának való burgonya
– 2 fej lilahagyma
– 1 dl ecet
– 1 ek porcukor
– 150 g majonéz
– 150 g tejföl
– 5 cl fehérbor
– 1/2 citrom leve
– 1 tk mustár
– só, bors
– 20 dkg füstölt pisztráng filé

Elkészítése: A burgonyákat héjastul megfőzzük, majd ha kihűltek, megpucoljuk és a lesózott, felszeletelt hagymával együtt cukros-ecetes vízben áztaztjuk lehetőleg egy éjszakán át. Készítünk egy tartármártást, mejd beleforgatjuk a leszűrt burgonyákat. A tetejére morzsoljuk a füstölt pisztrángfilét.

Vissza a Család-barát műsoroldalára >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább