Mindent a bérleti szerződésekről és a lakásbérletről

A hétfői adás tartalmából:

– Bérleti szerződések, lakásbérlet: Méltánytalan helyzetbe kerülhet egy bérbe adott ingatlan adásvétele után az ingatlan eladója, mert az új Ptk. hatályba lépése óta nem mentesül a bérlővel szembeni kötelezettségek alól. A tavasszal hatályba lépett Ptk. megerősíti a bérlők helyzetét adásvétel esetén. Mire kell figyelni bérbeadói oldalról, amikor lakásbérleti szerződést kötünk? Mire kell figyelni bérbevevői oldalról, amikor lakásbérleti szerződést kötünk?

Hallgassa meg!

– Derék és hátfájások: Itt az ősz, jönnek a hűvösebb napok, amely előidézhetik a derék és hátfájásokat. A megelőzésről, a betegség kezeléséről és a fájdalmak mögött megbújó lelki okról beszélgetünk, és igyekszünk hasznos tanácsokkal szolgálni.

Hallgassa meg!

– Szabadegyetemek: A tanulás folyamata végigkíséri életünket. Jó pap holtig tanul, tartja a mondás. De hol van lehetőségünk speciális szakismeretet illetve – úgymond hobby szinten- érdeklődési körünknek megfelelő ismereteket elsajátítani?

Hallgassa meg!

– Sport, nyelvórák, zenetanulás: Mennyi különórát bír el a gyerek, meddig terhelhető az iskolás? És van-e értelme a sok tanórán kívüli elfoglaltságoknak vagy a játék, a szabadon választott tevékenység a befektetőbb a gyermek fejlődése érdekében?

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – október 20., hétfő, 9:00

Vissza a műsor oldalára>>>

Olvasson tovább