Kovács Vanda: alig mertem Anger Zsolt szemébe nézni

Imádja a reptereket, de Ferihegynek az a két része, ahol a forgatási időszak első napjaiban járhatott nagyon titokzatos volt – árulta el  Kovács Vanda, a Fapad című sorozat Fedor Barbarája a Médiaklikknek. Amikor ki akartam szellőztetni a fejemet, kimentem az étterem melletti aulába, és bámultam az induló vagy éppen landoló gépek sokaságát. Teljesen kikapcsolt – mesélte. 

Arra a kérdésre, hogy mennyire áll közel hozzá Fedor Barbara karaktere, a színésznő elmondta, nem fog egyértelmű választ adni …, nagyon szereti ezt a karaktert, minden személyiségjegyével együtt! Hozzátette, amikor elolvasta a szinopszist a karakterről, ami tökéletes részletességgel és pontossággal volt megírva, elég gyorsan kialakult a fejében és a lelkében egy kép erről a nőről. Sokat beszélgetett az írókkal és a rendezőkkel is, úgyhogy felkészülten állhatott a kamerák elé, és persze minden forgatási nappal egyre több minden derült ki erről a Fedor Barbaráról.  

Számomra élvezetes volt mind a három rendezővel a munka, és legalább nem untuk meg egymást…  Mivel voltak közös beszélgetéseink, senki sem okozott nagyobb meglepetést a másiknak…, úgy értem, hogy nem kértek tőlem totálisan ellentétes dolgokat a karakter megformálását illetően –  válaszolta Kovács Vanda arra a kérdésre, hogy milyen volt a sorozat forgatása alatt három rendezővel dolgozni. 

Kovács Vanda Akcióban a Fapad Fedor Barbarája, akit Kovács Vanda játszik.

Nagyon-nagyon szeretem ezt a munkát, minden ízében – vallotta be Kovács Vanda. Volt egy alkalom, amikor egy közös jelenetben Anger Zsolttal képtelenek voltunk abbahagyni a nevetést /bevallom többször volt ilyen./ Úgy emlékszem, végül is gyorsan felvettük, de én alig mertem közben Zsolt szemébe nézni. Szerencsére elbírta a jelenet, hogy a papírjaimban turkáljak közben…. 😀 – mesélte a színésznő.

 

Tovább a Fapad műsoroldalára >>>

Olvasson tovább