Maradj talpon!

Maradj Talpon: szép nyeremény a pénteki adásban

Szép nyereménnyel távozott dr. Kókai Gábor szolnoki ügyvéd a Maradj talpon!-ból. Az újszászi származású kétgyermekes édesapa a munka és a család mellett kedvenc hobbijára, a focira is hagy időt: minden reggel szertartásszerűen az ágyban olvassa ki a sportújságot, és az irodájában tartja a focilabda gyűjteményét. A játékra nem üres hassal érkezett, a stáb legnagyobb örömére felesége a híres juhtúrós pogácsájával engedte útnak, ezzel kívánva szerencsét, hogy megnyerje a 25 millió forintos fődíjat.

Gábor ellenfelének a budapesti Simon Jánost választotta, aki ingatlanirodát vezet. A párbajnak hamar vége lett, és miután a kihívott a mélybe zuhant, Gábor egymillió forintot nyert. A nagyváradi Bereczki Sándortól második körben 250 ezret nyert el, majd Jakab Péter ellen hosszú harcot vívott, de végül a mélybe küldte ellenfelét. Negyedik ellenfelének a holland származású, napközis tanárnőt, Van der Meer Dorottyát választotta, Gábor a harc során első passzát kénytelen volt felhasználni, amivel ki is ejtette a tanárnőt.

Az ötödik ellenfél, Ghiurutan-Bura Dániel a párbaj végén a süllyesztőbe pottyant, Gábor csak 100 forintot nyert. A kihívó hatodik ellenfele a mama-baba táncoktató Szepesházy Dóra volt. Gábor újabb passzától volt kénytelen megválni, ellenfelén azonban a kérdés nem fogott ki. Dóri végül mégis kiesett, a kihívó 500 ezer forinttal lett gazdagabb. A hetedik ellenfél Nagy Gergely volt, Gábor élt a harmadik passzolási lehetőségével, amivel a kihívottat a mélybe küldte, és 125 ezret nyert. Gábor végül úgy döntött, itt az ideje megállni, és az eddig összegyűjtött pénzének 75 százalékával hazamenni. Nyereménye így 2 156 400 forint lett.

Kókai Gábor mint mondta: tíz évente indul televíziós vetélkedőkön, a sport és a történelem a kedvenc területe, illetve eddig a zene is az volt, ám most a Kispál és a borz kifogott rajta. Elárulta: ügyvédként nap mint nap döntési helyzetben van, ezért nem okozott neki gondot dönteni, úgy érezte, nem szabad továbbmennie. Kókai Gábor bevallotta: kicsit bánja, hogy nem próbálhatta ki milyen belezuhanni a süllyesztőbe, de azt kizárólag akkor szerette átélni, ha megnyerte volna a 25 milliót. Hogy mihez kezd a nyereményével, nem árulta el, úgy fogalmazott: megvan a terv, hogy mire költi a pénzt.

Vissza a Maradj talpon oldalára>>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Maradj Talpon november 14-i adása. Fotó: MTVA
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2014/11/2T0B6965-1024x682.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További olvasnivalók