Nézze újra A Dal első elődöntőjét!

A Passed, Tóth Vera, Dallos Bogi, a Karmapolis, Szűcs Gabi és Antal Timi jutott tovább A Dal 2015 középdöntőjébe.

A teljes adást itt megnézheti >>>

Magyar Bori dala nyitotta A Dal 2015 első elődöntőjét a Lead Me to Heaven című számával, az énekesnő összesen 29 pontot kapott. A következő versenyző Farkas-Jenser Balázs volt a Liar című dallal, amely 37 pontot ért, míg Szűcs Gabi Úgysem felejtesz el című számát szintén 37 pontra értékelte a zsűri. A negyedik fellépőként a Passed lépett színpadra, a Mesmerize című dallal, a fiatalokból álló csapat 43 pontot kapott. Dallos Bogi World of Violence című száma 38 pontot kapott, a Karmapolis Time Is Now című dala pedig 37 pontot. Szakács Gergő dala az Ősz utca összesen 33 pontot kapott, szintén 33 pontot kapott Antal Timi Woke Up This Way című dala.  Tóth Vera Gyémánt című dalát a zsűri 39 pontra értékelte. Az utolsóként színpadra lépő MDC a Maniac című dalra összesen 31 pontot kapott.

A Dal idei mezőnyébe a magyar könnyűzene sztárjai és ígéretes pályakezdői is bejutottak a legjobb harminc produkció közé. Rúzsa Magdi, Csiszár Jenő és Rákay Philip mellé Pierrot csatlakozott a zsűrihez. Az első elődöntőben elhangzó tíz dalból hat jutott tovább a középdöntőbe a közönség, azaz az ötödik zsűritag aktív közreműködésével.

Hallgassa meg a 30 dalt >>>

További részletek A Dal honlapján >>>

Eurovíziós dalválasztó show műsor >>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Magyar Bori
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2015/01/IMG_1073-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)
Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Pierrot EMeRTon-díjas zeneszerző, előadó, dalszövegíró, producer (b), Rúzsa Magdi énekesnő (b2), Rákay Philip, az MTV Nonprofit Zrt. vezérigazgató-helyettese (j2) és Csiszár Jenő, az MTVA program-főtanácsadója (j), a zsűri tagjai a hivatalos fotózáson az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal című televíziós show-műsor első elődöntőjének kezdete előtt a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda útjai gyártóbázisán 2015. január 24-én.MTI Fotó: Koszticsák Szilárd 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2015/01/D_KOS20150124011-1024x681.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább