Nézze újra A Dal második középdöntőjét!

Wolf Kati, a Passed, Ív és Gájer Bálint jutott tovább A Dal február 28-i döntőjébe.

Wolf Kati Ne engedj el! című száma 44 pontot kapott, a Passed és a Mesmerize című dal 43 pontot, míg Ív és a Fire című szerzemény 41 pontot kapott és ezzel bejutott A Dal 2015 február 28-i döntőjébe. A közönség végül negyedikként Gájer Bálint dalát: That’s How It Goes-t juttatta be a döntőbe.

Az M1 és a Duna World csatornán, valamint mediaklikk.hu/dal oldalon élőben közvetített második középdöntőben a négy zsűritag – Rúzsa Magdi énekesnő, Rákay Philip, az MTV Zrt. vezérigazgató-helyettese (a zsűri elnöke), Csiszár Jenő, az MTVA program-főtanácsadója és Pierrot előadó, dalszerző, producer – mellett az ötödik zsűritag a közönség volt. A nézők sms-ben vagy mobil applikáció segítségével szavazhattak a produkciók elhangzása alatti három percben 1-től 10 pontig. Ezeket összesítették, átlagolták és hozzáadták a négy zsűritag pontjaihoz, így lett meg a három továbbjutó. A negyedik továbbjutó a tévénézők szavazataival Gájer Bálint lett.

Az élő show extra fellépője Zorán volt, aki a Nekem nem elég című dalt adta elő az MR Szimfonikusok kíséretével, Balogh Sándor vezényletével.

A Dal február 28-i döntőjébe nyolc produkció került, a győztes képviseli Magyarországot az idei, 60. Eurovíziós Dalfesztiválon május 19. és 23. között az osztrák fővárosban, Bécsben.

Tovább A Dal 2015 hivatalos oldalára >>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => 
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább