Nézze újra A Dal döntőjét!

A zsűri és a nézők döntése alapján 2015-ben, a 60-ik Eurovíziós Dalfesztiválon, hazánkat Csemer Boglárka „Boggie” fogja képviseli a Wars for Nothing című dalával.

A döntős dalok elhangzása után a zsűri megfelezte a mezőnyt, leadta szavazatait, melynek alapján a legtöbb pontot -28 – Szabó Ádám Give Me Your Love című száma kapta, míg Boggie Wars for Nothing című dala 24 pont, a Spoon Keep Marching On és  Mujahid Zoli Beside You című szerzeményével holtversenyben 20 pont zsebelt be a zsűritől.

Az M1 és a Duna World csatornán, valamint mediaklikk.hu/dal oldalon élőben közvetített döntőben a négy zsűritag – Rúzsa Magdi énekesnő, Rákay Philip, az MTV Zrt. vezérigazgató-helyettese (a zsűri elnöke), Csiszár Jenő, az MTVA program-főtanácsadója és Pierrot előadó, dalszerző, producer – mellett az ötödik zsűritag ismét a közönség volt. A nézők ezúttal kicsit másként a végső négyre szavazhattak csak sms-ben vagy mobil applikáció segítségével.

Az élő show extra fellépője a tavalyi győztes Kállay-Saunders András volt, aki Running című dalának egy új változatát adta elő az MR Szimfonikusok kíséretével.

Tovább A Dal 2015 hivatalos oldalára >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább