Petőfi Dj>Andras Bader & Duel

Andras Bader

Andras DJ és producer, akit leginkább precíz keverései és különleges szelekciója tesz érdekessé. A 4/4 széles spektrumán mozog, okozott kellemes perceket délutáni szettekkel, de klubosabb oldalát is ismerhetjük már, hiszen megannyi klub és klubest, hazai és nemzetközi fesztivál vendégeként is láthattuk az elmúlt 15 évben. A Le Frenetics estek rezidenseként 2002 óta dolgozik Duel-el és Betával, majd 2006-tól erősítette a Hairy csapatát. Duellel való közös fellépéseik mindig különösen izgalmasak, mert Duel improvizatív live FX játéka egyedivé teszi a közös szetteket.
Nemzetközi színtéren is bemutatkozott már, első bakeltije a német Exun Recordsnál látott napvilágot. Legutóbbi munkája a német illetőségű Conya Records gondozásában, a Djuma Soundsystemnek készített remixe, de jelentek meg munkái az amerikai Blue Orb Recordsnál is. Jelenleg az újonnan alakult CultUs csapatát erősíti.

Duel

Szabó Attila aka Duel zeneszerző, producer, előadó. Több zenei műfajban is dolgozik, előadóként elsősorban az elektronikus zenében van jelen a 90’es évek közepétől, zenei producerként főként az elektronikus tánczenei szcénában ténykedik. Előadóként szólóban a Duel live act-tel lép fel, de az utóbbi időben főleg DJ-kkel játszik élőben együtt, hangszerekkel, samplerekkel improvizativ betétekkel gazdagítja a DJ szetteket.
Produceri munkáival nem csak a hazai színtéren ért el sikereket hiszen 2009-ben Carl Cox 24/7 DVD-jére válogatták Gotta Move című trackjét. Dolgozik együtt Chris Ronsonnal, a Bad Girls csapattal, remixeket készít a Color Star együttesnek is.
A 2000-es évek elején kezd együtt dolgozni Gasperrel Pedroval és Andre-val (Andras Bader) a Le Frenetics esteken, majd 2006-tól a Hairy tagja. Jelenleg a CultUs csapatában tevékenykedik.

Andras Bader
facebook.com/andrasbaderakaandre
https://soundcloud.com/andras-bader/your-deep-is-not-my-deep

Duel
www.duel.hu
www.discogs.com/artist/duel

CultUs
www.facebook.com/cultusmusic
www.soundcloud.com/cultusmusic
www.twitter.com/cultusmusic
www.instagram.com/cultusmusic

Vissza a Petőfi Dj oldalára>>>

(Fotó: Facebook)

Videó ajánló

Olvasson tovább