A Család-barát Receptpárbaj győztesei

Ezen a héten találkozhatnak a Család-barát három legkiválóbb receptjének beküldőjével nézőink, megismerhetik a díjazott receptek készítőit és a finomságokat. A tavasz legjobb főételeit készítő háziasszonyait Borbás Marcsi Gasztroangyal és Stiller Tamás séf, a Chef a családban weboldal szerkesztője, a legjobb süteményt beküldő nyertes nézőt pedig Koch Gáborné Danica aranykoszorús cukrászmester választotta ki.

Marcsi szerint főétel kategóriában Csáthy Miklósné, fehérgyarmati nézőnk receptje ígérkezett a legkülönlegesebbnek. Etelka egy egész receptgyűjteményt küldött el szerkesztőségünkbe, ebből a Rest derelye lett a befutó. Stiller Tamás Pászti Istvánné Ildikó receptjét találta – szintén főétel kategóriában – legkreatívabbnak. Ildikó a Hamis vadas, sajtos puffanccsal receptjét küldte el nekünk.

Az sem maradt titokban, ki a nézőink közül a tavasz legjobb sütit sütő háziasszonya. Koch Gáborné Danica aranykoszorús cukrászmester a Liszt nélküli Mokkatortát, Barabás Tiborné, nagymarosi nézőnk receptjét választotta ki.

A Család-barát hétfői és keddi adásában a győztes főételek készültek el. Az édes csemegét péntekre tartogatjuk. A Család-barát magazin harmadik alkalommal rendezte meg a Receptpárbajt.

Család-barát műsoroldal >>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Család-barát Receptpárbaj győztesei (Fotó: MTVA Család-barát)
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2015/06/P1750736-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább