Filmélmények a közmédia nyári műsorán

Nyáron is színes kínálattal, minőségi alkotásokkal várja a közmédia a filmek szerelmeseit. Az iskolai szünidő alatt jobbnál jobb filmek közül válogathatnak a nézők, minden korosztály találhat kedvére valót a Duna Televízió, az M2, a Petőfi TV és az M3 retrócsatorna műsorán.

A Duna Televízió olyan közkedvelt sorozatokkal várja a családokat minden hétköznap kora este, mint a Don Matteo vagy a délutáni Lola, mely hamarosan végéhez érkezik, hogy átadja helyét július 3-án a Charly, majom a családban című családi mozinak, majd július 27-étől a Rex felügyelő kalandjainak. Június 15-től látható az új sorozat: a Hegyi doktor újra rendel 19:30-tól.

Ugyancsak a Duna műsorán hétfő esténként a bűnügyi sorozatoké a főszerep, a Tetthely új epizódjai, majd augusztustól a BBC sorozata, a Sherlock kerülnek adásba. A kedd este a nemzeti főadón a klasszikus szórakoztató moziké! Csak néhány cím a színes kínálatból: Királylány a feleségem, Tisztességtelen ajánlat, Casanova, Levelek Júliának, Az ügyfél, Aludj csak, én álmodom, Hat nap hét éjszaka, Rob Roy – nagyszerű alkotások, amelyeket időről-időre érdemes újra nézni. Csütörtökönként a francia színjátszás két fenegyereke, Alain Delon és Jean Paul Belmondo szórakoztatják a nézőket, hogy péntekenként Columbo hadnagy vegye át tőlük a stafétát.
A hétvége első napja a magyar vígjátékoké és az Oscar-díjas nagy moziké lesz – a nyáron olyan szombat is lesz majd, mikor egy nap három Oscar díjas játékfilm kerül adásba! A hét utolsó napján pedig igazi családi filmek, majd Ken Follet, Az idők végezetéig című történelmi kalandregényének filmes adaptációja várja négy héten át a Dunára kapcsoló nézőket.

A fiatalabb generációknak szóló M2-n és a Petőfi TV-n a nyári szünidő alatt a gyerekeknek szóló műsorsáv adásideje meghosszabbodik, 20.30-ig tart majd. Hétköznaponként késő este a Médium című sorozatot láthatják a nézők, de folytatódik a Borgiák, a Twin Peaks, az Egyszer volt, hol nem volt és a Gyilkosság, vasárnap esténként pedig egy új vígjáték széria veszi kezdetét, Sikersorozat címmel. Az M2 és a Petőfi TV vasárnap esti filmsávjában olyan izgalmas filmek lesznek, mint az Elhurcolva, a Tökéletes másolat, a Fifti-fifti vagy épp a 109. utas.

Az M3 retrocsatorna délutáni szórakoztató sorozatsávja a nyáron egy vetélkedővel is színesedik: a Ki marad a végén? 18.30-kor kerül adásba, 21 órától pedig a Bűvölet epizódjait vetítik. A csatorna hétfőnként színházi estékkel, szombaton kabaréválogatásokkal, a hét utolsó napján pedig népszerű magyar filmekkel várja a nézőket: újra peregnek majd a Tanú, a Csinibaba és a Tizedes meg a többiek filmkockái.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2015/06/film3-1024x682.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább