Új rovatok ősztől a Család-barátban

2015 őszétől új rovatokkal várja nézőit a Család-barát magazin! Az előző évadban elindult rovatok mellé újak is társulnak, hogy minden napra jusson egy-egy jó tipp, egy kedves vagy éppen megindító történet és néhány praktikus ötlet a gördülékenyebb hétköznapokért.

A hétfő többek között a lakberendezési tanácsok és a különleges életutak napja lesz, kiderül az is, hogyan látják a világot a különböző generációk. És ahogyan már megszokhatták a családokat a közlekedés terén is eligazítjuk. Keddi rovatainkban a gyermekek kerülnek a középpontba, megtudjuk, mit gondolnak az élet nagy dolgairól, a kismamáknak pedig segítünk, hogy ne legyen nehéz az első babával töltött idő. Továbbá tanúi lehetünk hétköznapi átalakulásoknak és barkács tippeket is tartogatunk aznapra, és elkalauzoljuk Önöket a számok, és hazánk elfeledett tájai között.család-barát2
Szerdán testi-lelki egyensúlyunkra, külsőnkre valamint helyes viselkedésünkre világítunk rá, és megmutatjuk, mit lehet a csirkemellen és salátán túl az asztalra varázsolni, ha fontos az egészséges életmód a család számára. De zöld praktikákkal is készülünk. Csütörtökön már megelőlegezzük a hétvégét: sztárkonyha, mozi, tánc, és állati hobbik lesznek terítéken. Pénteken a régiók ízeibe kalauzoljuk Önöket és gyönyörű tájakat, szellemi színfoltokat és a halcsalogató ötleteket kínálunk.

Tartsanak velünk a hétköznapokon és a családi hétvégéken is! Augusztus 31-től újra várjuk Önöket 10 órától, a Duna Nemzeti Főadón és a Duna Worldön!

Család-barát műsoroldal >>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2015/08/P1680717-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább