Chateaubriandja roston libamájjal

Hozzávalók 4 fő részére:
– 80 dkg bélszín
– 4 szelet libamáj
– 0,5 kg színes kaliforniai paprika, cukkini, sárgarépa, alma
– 1 kg burgonya
– só, bors, szemes bors,
– mustár, olaj, babérlevél

Elkészítés: A bélszínt 8 nappal a készítés előtt bepácoljuk .Pác (szemes bors, mustár, olaj, babérlevél, kevés só) A húst bordázott kőlapon grillezzük, kérgesítés után készre sütjük. kb. 15 perc alatt. A libamájat szintén meggrillezzük, közben elkészítjük a sült zöldséget és a steak burgonyát. A húst tálalás előtt szeleteljük csak fel, Madeira mártással, a sült zöldséggel és a burgonyával tálaljuk. Salátának bajor káposztasalátát és tejfölös uborkasalátát kínálunk.

Család-barát műsoroldal >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább