Felszentelték Barna Barnabás címerét

Görögkatolikus atya kérte az úr áldását a mulatós énekes címerére és irodájára. Maga a Barna Barnabás címer sem mindennapi: ólomüvegből készült egy neves művész által, aki templomok díszes ablakain szokott dolgozni.

Az ország első mulatós hercege, Barna Barnabás ismét elképesztő dologra szánta el magát: ólomüvegből készíttetett magának címert, amit fel is szenteltetett.

„Mivel már kétszeres herceg vagyok, úgy gondoltam megérdemlem, hogy legyen egy címerem. Egy ólomüveg, tiffany, és templomüveg készítő művész vállalta el a feladatot, mesteri munkát végzett, nagyon elégedett vagyok vele. Mivel vallásos vagyok, biztos voltam benne, hogy csak akkor lehetek sikeres előadó, ha ezt a címert fel is szentelik. Fel is kértem egy atyát, aki nagy kedvvel kérte Isten áldását a címerre és a cégemre, a BB Produkciós Irodára is” – mondta Barna Barnabás.

A mulatós előadó gondosan ügyelt arra, hogy két külön helységben történjen meg a címer és az iroda szentelése, hiszen előbbi csak neki, második pedig vállalkozása sikerességének szól.

„Örömmel kértem az úr áldását Barna Barnabás címerére és irodájára. Csak akkor teszek ilyet, amikor látom a megkeresés komolyságát és megfelelő személy kér fel, ebben az esetben így történt. Bízom benne, hogy a szentelés is hozzájárul majd Barna sikereihez, minden jót kívánok neki” – mondta Moldván Tibor görögkatolikus atya.

Barna Barnabás megígérte, hogy a címer mását kinagyított formában hamarosan mindenki számára láthatóvá teszi.

„Be kell vallanom, hogy kicsit egoista vagyok, és ráadásul olyan jól sikerült a címer, hogy meg akarom mutatni a magyaroknak. Még nem találtam meg neki a legjobb helyet, de ígérem, hamarosan elintézem, hogy bárki megcsodálhassa” – tette hozzá az énekes.

Olvasson tovább