Piknik Kosárkák

Hozzávalók a tésztához:
– 30 dkg csökkentett szénhidráttartalmú liszt
– 15 dkg vaj/kókuszzsír
– 15 dkg sovány csirkemell sonka
– 10 dkg füstölt karaj
– 2 nagyobb paradicsom hámozva
– 2 piros húsú édes paprika
– 50 gr (fél üveg) capri bogyó
– Friss kakukkfű, oliva olaj

Hozzávalók a fűszervajhoz:
– 100 gr teavaj
– 1 csokor petrezselyem
– 2 gerezd fokhagyma/6 levél medvehagyma
– citromlé
– Só
– Fehér bors

Eszköz: Mini kosár formák

Elkészítése: Állítsuk össze a tésztát, úgy adagoljuk ki, hogy minél több mini kosarat meg tudjunk tölteni. 180°C-ra állítsuk a sütőt. (hagyjunk ki tésztát és készítsünk fület a kosaraknak) A fűszervajhoz a vajat keverjük habosra, majd ízesítsük. Kenjük meg vele a kosarakat. A töltelék hozzávalóit daraboljuk fel, majd adagoljuk szét a kosarakba. Süssük készre a kosarakat.

Család-barát műsoroldal>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább