Spenóttal töltött csicseri palacsinta spárgával

Hozzávalók 4 főre:
– 100g csicseriborsó liszt
– 300ml víz
– 1 csipet só
– 1 csipet szódabikarbóna

Elkészítése: Ezeket egy kézi habverővel csomómentesre keverjük, és 5 percig állni hagyjuk.
Közben fél kg megmosott spenótot felaprítunk, és közepes lángon egy kis olajon 1 csipet sóval, 1 gerezd fokhagymával megpároljuk.

Fél kg spárgának az alsó, fás részét levágjuk, és lobogó sós vízben 2 perc alatt megpároljuk.
Majd pici olajon, grill lapon, vagy serpenyőben megpirítjuk. Egy merőkanál palacsintatésztát forró serpenyőben, pici olajon, mindkét oldalán megsütjük. A kész palacsintákat megtöltjük a spenóttal, félbe hajtjuk, és a spárgával tálaljuk.

Család-barát műsoroldal >>>

Olvasson tovább