Maradj talpon!

Történelmet írt a Maradj talpon! legújabb fődíjasa!

Judit a Maradj talpon! pénteki adásában kezdte a játékot, majd hétfőn ugyanolyan lendületesen folytatta azt, olyannyira, hogy meg is nyerte a főnyereményt!
 

Kiss Judit tapasztalt kvízjátékos, informatikával foglalkozik, két felnőtt gyermek édesanyja és boldog nagymama, két unokája is van. A Maradj talpon!-ban is magabiztosan játszott, ám az utolsó párbaj előtt elhasználta passzlehetőségeit.

Az ezotéria iránt is érdeklődő játékos ekkor megérzéseire hagyatkozva mégis úgy döntött, hogy belevág az utolsó párharcba, ahonnan ő került ki győztesen. Kiss Judit ezzel történelmet írt: ő lett a Maradj talpon! első női fődíjasa, és mindössze a negyedik játékos, akinek sikerült a vetélkedő csaknem öt adáséve alatt elvinnie a 25 millió forintos főnyereményt.

„Több kvízműsorban is játszottam, és kocsmakvízeket vezetek, de korábban sosem nyertem ilyen hatalmas összeget. A sok játék miatt viszont edzésben voltam. Sajnos általános taktikai tanácsot nem tudok adni, hiszen mindenki másban jó, és ahogy mondani szokták az a könnyű kérdés, amit tud az ember”

maradj talpon fődíjas 2

Juditnak nem csak a tudása, hanem az önuralma is figyelemre méltó:

„Sem a családom, sem a barátaim nem tudtak arról, hogy jelentkeztem a forgatásra, sőt a felvétel után sem mondtam el nekik, hogy nyertem. Csak az adás előtt árultam el, hogy szerepelni fogok a televízióban. Ez a szokásom babonaként indult, korábban sem mondtam el senkinek, amikor kvízműsorban szerepeltem. Ezúttal viszont nagyon nehéz volt megtartani magamnak a jó hírt, főleg azért, mert a lányomnak lakhatási problémái támadtak és aggódott a jövő miatt. Én pedig pár hétig nem mondhattam neki, hogy ne félj, minden rendben lesz, hiszen most nyertem 25 millió forintot. A nyereményből segítek a gyermekeimnek, visszafizetem a hitelemet, de teszek félre szórakozásra is: régóta szeretnék részt venni egy Földközi-tengeri hajóúton és delfinekkel úszni a szabadban.”

maradj talpon fődíjas 3

fotók: Bara Szilvia

További olvasnivalók