Jób lázadása és Gyorskorcsolya Eb a közmédia hétvégi kínálatában

Péntek este 20.25-től a Superman 3 film érkezik a Duna Televízió műsorára. Mesterséges kriptonittal, Lex Luthorral, rendezői változatban láthatják a nézők az amerikai filmklasszikust. 22.30-tól Jób lázadása az M5 műsorán. Gyöngyössy Imre Oscar-díjra jelölt filmje a második világháború drámai és fájdalmas időszakáról szól. Zenthe Ferenc és Temessy Hédi oldalán Rudolf Péter játszik főszerepet a 96 perces magyar filmdrámában.
 

Szombaton 19.30-kor kezdődik A Dal 2017 a Dunán! A dalválasztó show február 18-ig minden szombaton jelentkezik, minőségi szórakozást nyújtva az egész családnak. Az első 10 dal színpadi bemutatkozója után érkezik A Dal – Kulissza c. műsor Sipos Dávid Güntherrel, aki a zsűrit, és a fellépőket kérdezi az este emlékezetes pillanatairól.

Vasárnap estére ismét az M5 műsorát ajánljuk, 20.35-től Új idők, új dalai c. műsorban megtudhatjuk, hogy hogyan születik az akt, majd 21.10-től a festőóriás életét feldolgozó film, a Caravaggio kezdődik eredeti nyelven, magyar felirattal. Az M3 műsorán a hét utolsó napján Audrey Hepburn és George Heppard várja a nézőket az Álom luxuskivitelben című amerikai vígjátékkal 19.25-től.

Hétvége az M4 Sporton
Pénteken női kézilabda NB I. élőben: DVSC-TVP – FTC Rail Cargo Hungária mérkőzés 17.45-tő az M4 Sport műsorán.

Szombaton a Rövidpályás Gyorskorcsolya Európa-bajnokság közvetítésével indul, 13.55-től az élő kapcsolások sorozata. Gyorskorcsolya után 17.55-től Kosárlabda Férfi NB I.: Szolnok – Körmend mérkőzés. Este nyolctól vízilabda Férfi OB I.: Pécs – Vasas mérkőzés kezdődik élőben, az M4 Sport műsorán.

Vasárnap újra gyorskorcsolya, a Rövidpályás Európa-bajnokság 13.45-től folytatódik az M4 Sporton. Majd továbbra is a jégen, 17.15-től Jégkorong EBEL: Fehérvár AV 19 – Graz 99-ERS mérkőzés ígérkezik izgalmas összecsapásnak. Jó szurkolást!

MTI/EPA/Kim Szu Han

Videó ajánló

Olvasson tovább