×

Légy Te A Dal kijevi videobloggere!

ESC2017_Logo_with_light_SCREEN_background_RGB_NAVY_hirez
Szereted A Dalt? Akkor izguld végig a Döntőt Kijevben! Mutasd meg, hogy Te milyennek látod a nemzetközi dalversenyt! Ne csak kövesd a döntő pillanatait, hanem oszd meg hazánkkal a kijevi kulisszák titkait! Nincs más dolgod, mint leforgatni egy 1-2 perces vlogot, amiben megmutatod, hogy miért lennél Te a legideálisabb blogger, aki közelebb hozza nekünk Ukrajnát!

Kattints, olvasd el a Pályázati felhívást és a részvételi feltételeket, majd vágj bele, készítsd el mihamarabb a videódat! Ne felejtsd el le- és kitölteni a Jelentkezési lapot, amit ITT találsz, végül pedig küldd el a kijeviblogger@mtva.hu címre ‘A Dal 2017 kijevi videobloggere pályázat’ tárgymegjelöléssel!

A videókat március 15-ig várjuk. A győztes bloggert egy szakmai zsűri választja ki. Az eredményt március 31-én hirdetjük ki. Még csak most jön a legjobb rész, hiszen a nyeremény nem más, mint:

Két repülőjegy, egy 5 éjszakás, két főre szóló szállás a maiUtazás.hu jóvoltából, valamint a három napi belépésre jogosító újságírói belépő mellett, két belépőjegy a nemzetközi dalverseny május 13-i döntőjére Kijevbe az MTVA felajánlásában.

Pályázati felhívás és általános szerződési feltételek >>>
Jelentkezési lap letöltés >>>