Csak színház és más semmi

Mucsi munkát keres, elindult a Tóth János

Sorozatpremierekkel indult a tavasz a Dunán. A Csak színház és más semmi második évada már a 3. résznél jár, az 52 részes Tóth János első epizódja csütörtökön debütált a Dunán.
 

A Csak színház és más semmi, ahogy a sorozat címe is sejteti, egy színház életébe enged bepillantást, ahol a szerelem, a konfliktusok és ármány az úr. Az első évad befejezése után hat hónappal játszódó folytatásban a színház anyagi gondokkal küzd, fontos, hogy az új bemutató sikeres legyen, ezért szerződtetnek egy fiatal rendezőt (Klem Viktor), aki ragaszkodik hozzá, hogy Lili (Mikecz Estilla) legyen a főszereplő, amiért Barna és Alinda is neheztel. A színházban tehát újra kitör a háború és felbukkan egy gazdag befektető is, ami bonyodalmakhoz vezet.

A Tóth János című sorozat főszereplője az a Tóth János, akit még a Munkaügyekben ismertek meg a nézők. Az 55 éves férfit kirúgják a munkahelyéről, az édesanyja pedig, akivel eddig élt, magához költözteti szeretőjét, János egykori osztálytársát. János kénytelen kirepülni a családi fészekből, és új életet kezdeni. Összeköltözik az unokaöccsével, és együtt indulnak el a felnőtté válás útján. Az epizódonként 26 perces sorozat 2017. március 9-től hetente csütörtök esténként 20.30-tól látható a Duna Televízión, illetve az egyes részek a Médiklikken is visszanézhetőek.

A forgatókönyveket vezető íróként az első 26 epizódban Litkai Gergely jegyzi, a sorozat második 26 epizódjának írásában pedig Lengyel Balázs vezetésével négyen osztoznak: Kovács András Péter, Vinnai András, Kormos Anett és Szabó Bori. A sorozat vezető rendezői feladatait a Csak színház és más semmi első szériájából ismerős Nagypál Orsi látja el, mellette az eddig rövid- és dokumentumfilmekben jeleskedő, magát sorozatban elsőként kipróbáló Lakos Nóra dolgozik rendezőként.

Mindkét sorozat visszanézhető a MédiaKlikk.hu oldalon:
Tóth János >>>
Csak színház és más semmi >>>

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="1351778"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2017/02/csak-színház-s02e02-3-1024x682.jpg
    [alignment] => aligncenter
)
Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="1422223"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2017/03/MG_1959-1024x682.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További olvasnivalók