Cyrano de Bergerac és Anna and the Barbies, kupadöntők és gálák a közmédia hétvégi kínálatában

 

Április elsején kezdje a délutánt Tóth Jánossal. Amennyiben lemaradt volna csütörtökön a Tóth János új részéről, 16.25-től újra megnézheti a Duna Televízió műsorán. Este érdemes visszatérni a csatornára, Harrison Forddal 21.40-től a Csak egy lövés című amerikai filmet láthatnak a nézők.

Vegye fel a szombat este ritmusát a Petőfi TV-vel, 22.35-től Fábián Juli & Zoohacker koncertfelvétel a Müpából, majd éjfél után 0.25-től Anna and the Barbies zenél az Akvárium Stage Pass színpadán.

Az M3 csatorna Moliererrel várja vasárnap délután a nézőit, 15.55-től a Moliere: Férjek iskolája című magyar tévéjátékot adja a retro csatorna. 18.55-től az M5 műsorán, a Cyrano de Bergerac c. francia romantikus drámát láthatnak a nézők eredeti nyelven, magyar felirattal.

Vasárnap este a Duna csatorna Steven Spielberg egy klasszikusával készül, 22.15-től a München, a Duna műsorán.

Hétvége az M4 Sporton

Ezen a hétvégén is bővelkedik a nemzeti sportcsatorna az élő kapcsolásokban.

Szombat reggel háromnegyed tíztől a műsoron a Műkorcsolya és jégtánc Vb – Férfi kűr valamint a Díjátadót is láthatják a nézők. Délután két órától Női kézilabda Magyar Kupa veszi át a főszerepet, elsőként a Győri Audi ETO KC – DVSC mérkőzést, majd rögtön utána 15.55-től a FTC – Dunaújváros mérkőzést közvetít az M4 Sport.

17.50-től a focié a staféta, OTP Bank Liga: Szombathely – Mezőkövesd labdarúgó összecsapást majd 20.10-től  Budapest Honvéd – Ferencvárosi FC labdarúgó mérkőzést izgulhatnak végig a szurkolók a tévé előtt, országszerte.

Vasárnap délután egy órától a Műkorcsolya és jégtánc Világbajnokság Gáláját nézhetik élőben az M4 Sport műsorán. A gála után a női kézilabda bronzmérkőzését, majd utána a döntőt is élőben sugározza a csatorna. Az élő kapcsolások sorát az este hat órától kezdődő Női kosárlabda, női Magyar Kupa döntő mérkőzés zárja.

Videó ajánló

Olvasson tovább