180 perc: Kezdődik a Cseh Tamás Fesztivál a Várkert Bazárban

A június 22-i adás tartalmából
 

Suppan Gergely, a Takarékbank vezető elemzője – A Takarékbank Elemzés idei második negyedéves eredményei: élénkülő beruházások, felpörgő gazdaság; bérrobbanás, gyarapodó lakossági pénzügyi vagyon; bővülő mozgástér a fogyasztás növelésére; Stabil egyensúly, csökkenő állam- és külső adósság.

Hallgassa meg!

Grezsa István, a Miniszterelnökség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációjáért felelős kormánybiztosa – 2016-2017. évi Kőrösi Csoma Sándor Program és Petőfi Sándor Program.

Hallgassa meg!

Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára – Már 52 hónapja nőnek a reálkeresetek Magyarországon.

Hallgassa meg!

– Elkezdődött Miskolcon a Szeleta Park Látogatóközpont beruházás – Nagy Júlia, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság turisztikai brand menedzsere.
Baraczka Eszter, brüsszeli tudósító – Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és más magas rangú uniós tisztségviselők felszólaltak egy migrációs konferencián; Kezdődik az EU-tagországok állam- és kormányfőinek kétnapos találkozója.

Hallgassa meg!

Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára sajtótájékoztató tart „A termőföld minőségéért, jövőért – Mezőgazdasági termőtalajok védelme” című szakmai fórumot követően.

Hallgassa meg!

Gyöngyösi Márton a Jobbik frakcióvezető-helyettese – Lengyel partnereivel tárgyalt a béruniós kezdeményezésről a Jobbik.

Hallgassa meg!

Vasák Benedek, a Cseh Tamás programiroda kommunikációs munkatársa – Megkezdődik a CSTP Feszt (június 21-24.), a Cseh Tamás Program ingyenes fesztiválja a zene ünnepétől a Múzeumok éjszakájáig a Várkert Bazárban.

Hallgassa meg!

180 perc – Kossuth – június 22., csütörtök, 6:00

Szerkesztő: Marksz András
Műsorvezető: Kiss Gábor István

MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Tovább a műsoroldalra>>>

Olvasson tovább