Napközben a Strandok éjszakájáról

A július 28-i adás tartalmából
 

Életveszélyes turista út busszal

Hallgassa meg!

Mit lehet tenni akkor, ha a busz a társasutazás közben lerobban. Sőt nemcsak lerobban, hanem gyakorlatilag füstöl a szerpentin kellős közepén. A veronai balesetet alapul véve egy csoportnak szerencséje volt, hiszen időben észlelték a bajt, ám a kálváriájuknak ezzel még nem volt vége. Nem működött a légkondicionáló, emellett nem volt vízvételi lehetőség sem, és a wc-t sem lehetett használni. A szálloda pedig szintén messze nem az volt – legalábbis szerintük – amiért fizettek. Elrontott szabadság, jegyzőkönyvek és kárigény. Vendégek: Jakus József a MAISZ elnökségi tagja, Pencz Zoltán a Közúti Fuvarozók Egyesületének társelnöke, Salamon András a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar turizmusjoggal foglalkozó tanára

Európai Ifjúsági Olimpia Győrben

Hallgassa meg!

A 2017. évi nyári európai ifjúsági olimpiai fesztivál, hivatalos nevén a XIV. nyári európai ifjúsági olimpiai fesztivál egy több sportágat magába foglaló nemzetközi sportesemény, melyet 2017. július 23. és július 29. között rendeznek meg Győrben. A jövő szombatig tartó eseményen ötven európai ország 14–18 éves sportolói szerepelnek. Több mint 2500 fiatal tíz sportágban méri össze a tudását. A magyar csapat minden idők legnagyobb, 152 fős küldöttségével vesz részt a viadalon.

Tervezett vendégek:
Domanyik Eszter a győri önkormányzat Városmarketing és Programszervező Főosztály vezetője, Fábián László olimpikon, a magyar csapat vezetője, Cseszregi Balázs tudósító

Az első női Rotary Klub

Hallgassa meg!

Miskolcon jött létre az ország első NŐI Rotary klubja. Eddig miért nem volt női klub? Mi a cél? Mit szeretnének? Miben különbözik a női klub a férfiakétól? Köztudottan több férfi Rotary klub működik Magyarországon, és a világon is. Nemes célt szolgálnak. Segítik a hátrányos helyzetűeket, minden évben más-más program szerint.

Tervezett vendégek:
dr. Gerő Katalin a Rotary Club Budapest City elnöke, Gulyás István a miskolci Rotary Klub tagja

Bozsik Gazda
A görögdinnye fajták . Hogyan válasszunk? Fajták világa. Magvas. Mag nélküli. Magszegény. Csíkos, nem csíkos, sárga bélű, piros bélű, .A magyar dinnyének nincs párja!

Strandok éjszakája
A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 8. alkalommal hirdették meg a Strandok éjszakáját 2017. július 28-án. Számos létesítmény programokkal, kedvezményekkel, éjszakai nyitva tartással várja a vendégeket! A fürdők szabadon szervezhetnek helyi programokat és biztosíthatnak a vendégeknek kedvezményt. Minden fürdő igazodhat saját, már kialakult nyitva tartási rendjéhez. A Magyar Fürdőszövetség javasolja a nyitva tartást legalább 22.00 óráig, de lehetőség szerint éjfélig.

Napközben – Kossuth – július 28., péntek, 9.00

Szerkesztő: Zsoldos László
Műsorvezető: Banner Géza
Gyártásvezető: Rácz Szilvia/ Bicskei Bea

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább