A Gasztroangyal, Jim Carrey és a vizes világbajnokság záróünnepsége is a közmédia hétvégi kínálatában

Ezen a hétvégén is felhőtlen kikapcsolódást kínál a közmédia minden korosztálynak. Az M2 a legfiatalabbakat, az M2 Petőfi TV pedig az ifjúsági korosztályt várja a tévéképernyők elé. A nosztalgiahangulat szerelmeseinek az M3 retroadót, az M5 csatornát pedig a magaskultúra kedvelőinek ajánljuk ezen a hétvégén is. Ezen a hétvégén ugyanis kivételesen sport költözik a Duna Televízióra és a Duna World csatornára is.

Szombaton kivételesen a Duna TV is bekapcsolódik a sportközvetítésekbe: 10.50-től a Forma-1 – Magyar Nagydíj szabadedzése kerül képernyőkre. 15.05-től az Én vagyok Jeromos című magyar vígjátékot, öt órától a Gasztroangyal ismétlését, 20.40-től pedig az Ace Ventura 2.- Hív a természet című filmet vetíti a közmédia főadója Jim Carrey főszereplésével. A Duna World szombaton NB I-es labdarúgással készül: 17.45-től az OTP Bank Liga harmadik fordulója kerül élőben a képernyőkre, amelyben a Szombathelyi Swietelsky Haladás játszik a DVTK-val, majd 20.15-től a Budapest Honvéd mérkőzik Balmazújváros Kamilla Gyógyfürdő csapatával.

Az M2 Petőfi TV szombat este 22.40-től az Amy – Az Amy Winehouse-sztori című angol dokumentumfilmet adja. Az Akvárium Stage Pass koncert-sorozatban Freddie lesz látható 00.50-től, majd utána 01.50-től a Fűbenjáró bűn című angol vígjátékot vetíti a csatorna. Az M3 szombaton 17.15-től játssza a Mazsola című 1965-ös magyar bábfilmet a klasszikusok kedvelőinek. Az M5 pedig magyar dokumentumfilmet kínál szombat este nyolc órától Adyton Együttlét – Szabadzene Műhely Szabados György szellemiségében címmel.

Vasárnap a Duna 17.15-től futballal várja a nézőket, ahol az OTP Bank Liga keretein belül a Videoton FC mérkőzik az Újpest FC-vel. Este kilenc után pedig a FINA vizes világbajnokság záróünnepségét közvetíti élőben a csatorna, ahogyan a Duna World és az M4 Sport is. Az M2 reggel 6-kor a Vackor az első bében című magyar animációs sorozattal várja a gyerekeket, majd délután 15.40-től Grimm meséiből: Az okos lány című német mesefilmmel készül a csatorna az egész családnak.

Vasárnap este az M2 Petőfi TV-n 21.05-től Filmklub, ezúttal Az Eastwick-i boszorkányok című amerikai vígjátékkal készül a csatorna. Az utolsó filmcézár című amerikai romantikus drámát 17.15-től játssza a Az M3, míg az M5 a Michael Palin: Új Európa című angol dokumentumsorozatot sugározza vasárnap délután. 17.25-től pedig a Csalóka napfény III. – Az Erőd című orosz háborús filmdrámát láthatják a közmédia nézői.

Videó ajánló

Olvasson tovább