#avízösszeköt - 800 ezer feletti nézettség az M4 Sporton

A sikeres világbajnokságnak és a színvonalas rendezésnek köszönhetően egyre többen kapcsolódnak be a vizes világbajnokság magyar érdekeltségű versenyszámainak élő közvetítésébe. A víz továbbra is összeköti az embereket az M4 Sport képernyője előtt.
 

A csütörtök esti férfi vízilabda mérkőzés elődöntőjét 843 ezren nézték a nemzeti sportcsatornán. A 7:5-ös magyar diadallal záruló, Görögországgal vívott meccs közönségaránya 21,3% volt.

Manhercz Krisztián (k) örül a győzelemnek a férfi vízilabdatorna elődöntőjében játszott Görögország - Magyarország mérkőzés végén a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 27-én. A magyar válogatott 7-5-re győzött, és bekerült a döntőbe. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Manhercz Krisztián (k) örül a győzelemnek a férfi vízilabdatorna elődöntőjében játszott Görögország – Magyarország mérkőzés végén a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 27-én. A magyar válogatott 7-5-re győzött, és bekerült a döntőbe.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

De ugyanilyen magas nézettséget hoztak a csatornának az esti úszóversenyek is. A női 4X200 méter gyors váltó döntőjét negyed nyolc után 633 ezren nézték, amely 19,2%-os közönségaránynak felelt meg, a férfi 200 méter hátúszás este hét óra után kezdődő elődöntőjét 596 ezren követték nyomon a képernyők előtt, ez 18,8%-os közönségarányt jelentett a csatornának. A női 200 méter pillangó döntőjét pedig este fél hét után 590 ezren látták, ami 20%-os közönségaránynak felelt meg. A női 200 méter mell 18.50-kor kezdődő elődöntőjét 579 ezren látták 18,6%-os közönségarány mellett.

A későbbi harmadik helyezett Hosszú Katinka a női 200 méteres pillangóúszás döntőjében a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 27-én. MTI Fotó: Illyés Tibor A későbbi harmadik helyezett Hosszú Katinka a női 200 méteres pillangóúszás döntőjében a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 27-én.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Az M4 Sport a vasárnapi zárónapig minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be, továbbá a nap végén terjedelmes összefoglalókban mutatjuk meg nézőiknek a teljes nap összefoglalóit. Az élő közvetítéseken kívül extra tartalmak is elérhetőek az m4sport.hu portál látogatói vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, ahogyan az M4 Sport Facebook-oldala is rejteget extra élményeket.

A közmédia a világbajnokság zárónapjáig a nézőket is bevonja a közvetítésbe, a legjobb #vizosszekot hashtaggel ellátott Facebook és Instagram üzeneteket a csatorna a televízió képernyőin is megmutatja.

Tovább az M4 Sport oldalára >>>

Tovább az M4 Sport Facebook oldalára >>>

Olvasson tovább