Óriási sportkínálat: vizes világbajnokság és Forma-1 az M4 Sport hétvégi kínálatában

Ezen a hétvégén is Magyarországon a világ sportkedvelőinek szeme. Utolsó napjaihoz ér a 2017-es budapesti vizes világbajnokság, és a Forma-1 következő futamának megrendezése is hazánkban történik. Ezért a futballszurkolóknak fontos információ: ezen a hétvégén a Duna televízión is lesz Forma-1 szabadedzés 10.50-től a Hungaroringről, az OTP Bank Liga szombati mérkőzésnapja a Duna World-re, a vasárnapi pedig a Dunára kerül.

Úszás selejtezőkkel kezdődik szombaton negyed tízkor a vizes világbajnokság élő közvetítése az M4 Sporton. Délben az óriás toronyugrásra kerül a hangsúly, ugyanis ekkor kerül képernyőre a látványos sportág női 20 méteres döntője. Fél kettőkor Mogyoródra kapcsol a csatorna, ahol az autóversenyek szerelmesei a Forma-1 Hungaroring időmérő-edzését láthatják. A görög-szerb férfi vízilabda bronzmérkőzésről fél négytől számol be a csatorna. Kora este ismét az úszáson a sor, 17.10-től kerülnek képernyőre a középdöntők és a döntők, majd este háromnegyed nyolctól a férfi vízilabda döntőjét közvetíti élőben a nemzeti sportcsatorna, ahol hazánk Horvátország csapatával játszik az aranyéremért.

A hazai labdarúgás fanatikusait ezen a hétvégén a Duna World szolgálja ki: szombaton  17.45-től az OTP Bank Liga harmadik fordulója kerül élőben a képernyőkre, ahol a Szombathelyi Swietelsky Haladás játszik a DVTK-val, majd 20.15-től a Budapest Honvéd mérkőzik Balmazújváros Kamilla Gyógyfürdő csapatával.

Vasárnap délelőtt az M4 Sporton úszás selejtezőket láthatnak a nézők, majd a látványos óriás toronyugrás férfi 27 méteres döntője kerül a képernyőre.

Délután fél kettőkor a Forma-1 Magyar Nagydíj futamát Mogyoródról közvetíti élőben az M4 Sport. Ezt követően ismét a vizes világbajnokságé a főszerep, az úszás középdöntőkön és döntőkön a sor. Az OTP Bank Liga vasárnapi fordulója a Dunán lesz látható 17.15-től, amikor is a Videoton FC mérkőzik az Újpest FC-vel. Majd végül fél tízkor a vizes világbajnokság záróünnepségét közvetíti élőben az M4 Sport, a Duna, és a Duna World csatorna is.

Az elmúlt időszakhoz hasonlóan az M4 Sport ezen a hétvégén is minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be, továbbá a nap végén terjedelmes összefoglalókban mutatják meg nézőiknek a teljes nap összefoglalóit. Az élő közvetítéseken kívül extra tartalmak is elérhetőek az m4sport.hu online felület látogatói vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, ahogyan az M4 Sport Facebook-oldala is rejteget extra élményeket.

A közmédia a korábbi napokhoz hasonlóan a nézőket is bevonja a közvetítésbe, a legjobb #vizosszekot hashtaggel ellátott Facebook és Instagram üzeneteket a csatorna a képernyőn is megmutatja.

Videó ajánló

Olvasson tovább