A győztes. Avagy mit tud Görböc, az idei Szent István-napi kenyér?
Jaj, de a jó a balatoni habos mogyorós! Így látta a cukrászok ipartestülete is, amikor az ország tortájának választotta.
Édes élet cukor nélkül. Pöttyös Panni immár azoknak is örömet okoz, akiknek eddig üresen maradt a sütis tányérja.
Bakator, balafánt, purcsin meg a többiek. Kísérlet régi magyar szőlőfajtákkal a villányi Gere birtokon.
Elment Christian Millau is. A legendás gasztropáros Gault&Millau története és hatása a konyhaművészetre.
Megszólalók:
Kurdiné Nagy Klára tulajdonos, Kurdi Family Pék Kft.
Vaslóczki Orsolya, a Horváth cukrászdához tartozó Sugar! Design Cukrászda cukrásza Varga Margit, a Budapesti Zazzi Cukrászda cukrásza
Gere Andrea borász
Molnár B. Tamás, a Magyar Gasztronómiai Egyesület elnöke, a Gault&Millau magyarországi étteremkalauzának főszerkesztője
Korkóstoló – Kossuth – augusztus 20., vasárnap, 9:30
Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.