Napközben: Mosakodni szappan és mosdószerek nélkül?

Az augusztus 22-i adás tartalmából.
 

Csodaszerek a rák ellen újratöltve – a félelem és a kétségbeesés sok beteget – vagy hozzátartozót  – indít arra, hogy méregdrága „természetes” készítményekhez forduljon a hivatalos orvosi kezelés helyett vagy mellett, miközben bizonyított, hogy ezek a szerek inkább ártanak, mint használnak. Jogász, pszichológus és onkológus együtt keresi a választ.

Hallgassa meg!

Aki manapság szeretné felújítani a fűtését vagy építkezik, rendre eszébe jut, hogy alternatív energiát is választhatna. De vajon van-e olyan mérnök, aki ugyanúgy ért a megújuló energiával működő fűtésrendszerekhez, mint a gázhoz vagy az inverteres klímákhoz és a napkollektorokhoz? Hová fordulhatunk szaktanácsért?

Hallgassa meg!

Ha már energiatakarékosságról van szó, itt az Otthon melege program következő fejezete. Még lehet jelentkezni hűtőcserére, de lassan elindul a gázkonvektorok cseréje is. Hogyan lehet pályázni és milyen készülékek közül választhatunk?

Hallgassa meg!

Főleg az allergiás gyerekek szüleiben merül fel a kérdés, hogy nem lehetne-e inkább tiszta vízzel mosakodni, mindenféle szappan és fürdető helyett. Valószínűleg nem, de azért sok bőrbarát megoldás létezik, egyébként felnőttek számára is. Segítünk eligazodni a bio, a hiperszenzitív és a gyógyszertári mosdószerek között.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – augusztus 22., kedd, 9.00

Szerkesztő: Veress Ágnes
Műsorvezető: Ujhelyi Zoltán

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább