Mikrofonpróba - Műsorvezetői tehetségkutató a Bartók Rádióban!

A győztes fél évig a Bartók Rádió csapatában és műsoraiban tökéletesítheti tudását. Jelentkezési határidő: szeptember 22.!

A mikrofon előtt érzed magad igazán elemedben? Le tudod bilincselni a hallgatóságodat? Szenvedélyed a kultúra, a komolyzene, és vágyad, hogy munkáddal a társadalom számára fontos értékeket közvetíts? Vonz a rádiózás? Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, és szívesen kipróbálnád magad, itt a lehetőség, a Bartók Rádió ugyanis műsorvezetőket keres.

Nálunk fontos, hogy magadénak érezd a közszolgálati média erényeit, megbízható és alapos legyél, rajongj a komolyzenéért, és természetesen az, hogy szeresd, amit csinálsz! Előzetes tapasztalat nem hátrány, de nem is kötelező! Ha úgy érzed, alkalmas vagy a feladatra, életkorod 23 és 40 év közötti, küldd el jelentkezésedet: egy fényképes életrajzot és egy maximum 3 perc időtartamú bemutatkozó hanganyagot a

mikrofonproba@mtva.hu címre.

(Az e-mail mérete nem haladhatja meg a 20 MB-ot)

A jelentkezés határidő: szeptember 22., éjfél.

A 10 legjobb pályázó ősszel a Bartók Rádió élő műsorfolyamában mérheti össze tudását több fordulóban, és közülük szakmai zsűri választja ki a döntőbe jutókat. A döntőben a rádióhallgatók szavaznak arról, hogy ki lesz a győztes. A nyertes műsorvezető fél évig a Bartók Rádió csapatában és műsoraiban tökéletesítheti tudását.

Jelentkezz! Várunk a Mikrofonpróbára, és a Bartók Rádió csapatába!

Tovább a Bartók Rádió oldalára >>>

Olvasson tovább