Napközben a kerti tavak és medencék téliesítéséről

Az október 18-i adás tartalmából
 

A megváltozott munkaképességűek speciális állásbörzéken találhatják meg a nekik való munkahelyet. Egyre több munkáltató lát lehetőséget a fogyatékos emberek foglalkoztatásában. Munkaadók és munkavállalókat segítő szervezetek osztják meg tapasztalataikat.

Hallgassa meg!

Tanulható-e a meggyőzés, tárgyalás, érvelés művészete, vagy mindez csak a politikusok és cégvezetők kiváltsága? Az anyanyelvi és idegen nyelvi vitaversenyek, a kommunikációs klubok növekvő népszerűsége azt mutatja, a hétköznapokban is sokan érzik, szükség lenne a választékos beszédre, a szépen felépített mondandóra, a fesztelen, mosolygós előadásmódra.

Hallgassa meg!

A 10 órai Krónika után a fővárost ékesítő, olykor haló poraikból megmentett, felújított, vagy átalakított kisebb-nagyobb építményekről lesz szó, a zugligeti villamosmegállótól a sosem működött kőbányai metró állomásig.

Hallgassa meg!

Végül kerti tavak és medencék téliesítéséről beszélgetünk. Hogy kerülhető el a csempefeszítő fagykár, a szerves hulladékok okozta elszíneződés, hogyan gondoskodjunk a fedőanyagok, szerelvények, napelemek, és a gépészet szezonvégi karbantartásáról.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – október 18., szerda, 9.00

Szerkesztő: Kuti-Hajdufy Eszter
Műsorvezető: Banner Géza

Tovább műsoroldalra >>>

Olvasson tovább