Honfoglaló

Honfoglaló - Januártól új vetélkedő a Dunán!

Magyarország legnépszerűbb online stratégiai- és kvízjátéka a televízió képernyőjére érkezik!

A világsikert is elért magyar fejlesztésű online játék, a Honfoglaló ezúttal vadonatúj televíziós vetélkedőműsorként jelentkezik! A közösségi játék televíziós formátuma a Duna Televízióban január 2-ától lesz látható, minden hétköznap este. December 25. és 29. között közismert emberek játszanak majd: ők mutatják be a játékszabályokat a nézőknek. Januártól pedig minden hétfőtől péntekig három hadvezér – tudásukat latba vetve – mérkőzik meg egymással Magyarország megyéiért. Minél több területet foglalnak el, annál több pénzt nyerhetnek, de minden alkalommal csak egy győztes lehet.

Ki nyer? Aki bátran támad? Aki okosan védekezik?

Az adások győztes hadvezérei pedig a bajnokok hetén még keményebb küzdelemben mérik össze tudásukat.

Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. televíziós médiaszolgáltatási igazgatója a Ma reggelben arról beszélt, hogy a kérdések a magyar kultúrához, történelemhez, irodalomhoz kapcsolódnak. Kiemelte, hogy amíg az utóbbi két évtizedben a televíziós társaságok jellemzően megvásárolt formátumot sugároztak, a közmédia több sajátot alakított ki, mint A Dal, a Fölszállott a páva és a Virtuózok, most pedig hazai fejlesztésű napi vetélkedővel jelentkeznek.

EZ AZ A JÁTÉK, AHOL A TUDÁS VALÓBAN HATALOM!

Szeretné próbára tenni tudását? Szeretne a nap vagy a hónap bajnoka lenni, és akár több millió forintot nyerni? Jelentkezzen honfoglalónak a mediaklikk.hu/honfoglalo oldalon, vagy a vetelkedo@mtva.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 759-5959-es telefonszámon.

Honfoglaló – ahol a tudás valóban hatalom! Januártól a Dunán!

További olvasnivalók