Napközben: Netnagyi Program

A június 10-i adás tartalmából:

Itt a nyári szezon kezdetén arról is beszélünk, hogy nem pihennek eleget a magyarok. A munkavállalók közel fele nem tud szabadságra menni. Bár a hazai munkavállalók negyven százaléka kevésnek találja az adott évben kivehető szabadnapok számát, így is minden második dolgozóval előfordult már, hogy csak papíron ment szabadságra, 2 százalék pedig egyáltalán nem vett ki szabadságot.

Hallgassa meg!

Aztán szó lesz a munkahelyi kapcsolatokról is, ahol nem csak munkatárs hanem annál több is lehet a kolléga. Egy német kutatóintézet néhány éve végzett felmérése szerint minden ötödik tartósabb kapcsolat munkahelyen kezdődik és a válások negyven százaléka az új munkahelyi kapcsolat miatt következik be.

Hallgassa meg!

Mindenki trudja, hogy sok esetben Az életkor nem akadály! Sikeresen működik a Netnagyi Program- nemrégiben konferenciát tartottak Pécsett, ahonnan a mozgalom is elindult. Azóta is több száz résztvevője van a klubnak is, ahol nem csak a világhálón, de személyesen is találkozhatnak a tagok.

Hallgassa meg!

Végül megvizsgáljuk az átalakuló plázák világát, ahová nem vásárolni , pihenni is járnak az emberek – mondjuk Napközben.

Hallgassa meg!

Korábbi adások>>>

Olvasson tovább