Napközben: Új trükkel verik át a hazai nyugdíjasokat

– Új trükkel verik át a hazai nyugdíjasokat egészségügyi vizsgálatnak álcázva
Elképesztő új trükkel verik át a hazai nyugdíjasokat. Az elmúlt hónapban ugrásszerűen megnőtt a koruknál fogva hiszékenyebb és kiszolgáltatottabb fogyasztókat célzó árubemutatókkal kapcsolatos fogyasztói panaszok száma. Az idős emberek szinte kivétel nélkül hasonló körülményekről számolnak be, egészségügyi vizsgálatra invitálták őket, majd egy viszonylag súlyos diagnózist közöltek velük, amelyre a megoldást kizárólag a több százezer forint értékű Bioptron-lámpa vagy masszázsfotel megvásárlása jelenthet.

Hallgassa meg!

– Milyen tejet igyunk? Mitől tej a tej?
1,5%, 2,8%, 3,5% zsírtartalom, eltérő árak, márkák – nem könnyű kiigazodni a tejpultok előtt. Zsírtartalom ide vagy oda, nem feltétlenül az alacsonyabb zsírtartalmú termék a jobb választás. Teszteljük a Magyarországon kapható dobozos és zacskós tejeket.

Hallgassa meg!

– Egyre kevesebbet írunk kézzel.
Sokan aggódnak, de az biztos, hogy nem fog soha kihalni a kézírás, de ahogy a világ, úgy az írásképünk is változik. Ma egyre rondábban és rossz helyesírással írunk.

Hallgassa meg!

– Varázslatos virágízek, Ínyencségek a szemnek és a szájnak
Öreg szakácskönyveket lapozgatva számtalan receptet találni a virágok felhasználására, elkészítési módjára, most felelevenítjük ezeket a feledésbe merült finomságokat, kiegészítve természetesen ízletes, korszerű, virágos fogásokkal miközben megkérdezzük mi mindenre jók a virágok és a gyógynövények.

Vissza a Napközben műsoroldalára >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább