Napközben: veszélyes sporteszközök, mire figyeljünk?

A Napközben július 15-ei adásának témái:

– Magyarország nyugdíjfelkészültségbe sereghajtó (az öngondoskodásról). Bár egyre többen vannak tudatában a nyugdíjtervezés szükségességének, előrelépésre van szükség ezen a területen.. Miért hiányzik az életünkből az öngondoskodás? Hogyan célszerű felkészülni a nyugdíjas évekre?

Hallgassa meg!

– Idén is elkészült a magyarországi lakosság autóparkját, autóhasználati, valamint autójavíttatási szokásait feltérképező felmérés, ennek kapcsán beszélgetünk majd arról, hogy a magyar háztartásokban hány autó van, hány km-t autózunk évente, és a témához kapcsolódóan hasznos tanácsokat kaphatnak hallgatóink a mindennapi autóhasználatához.

Hallgassa meg!

– Sokan azt gondolják, hogy csak a gyerek mehet táborba, de nem! Szerencsére nemcsak mi, hanem a szolgálatok is felismerték, hogy néha egy hét aktív kimozdulás jót tesz az embernek. A felnőtt táborok tematikusak, a nagyszámú ezoterikus elvonulás mellett találhatunk sporttáborokat, de kézműves, böjti és elvonulós is létezik.

Hallgassa meg!

– Veszélyes sporteszközök. Bevizsgált és forgalomból kivont sporteszközök, mitől balesetveszélyes egy gördeszka, roller, kerékpár, nyíl, vagy darts. Melyek azok a szempontok, amiket érdemes szem előtt tartani a sporteszközök vásárlása során, hogy a gyermekeinket a legnagyobb biztonságban tudhassuk? Hogyan vegyünk, mire figyeljünk használt sporteszközvásárlása esetén?

Hallgassa meg!

 

Szerkesztő: Füredy Zsolt
Műsorvezető: Banner Géza

Vissza a Napközben műsoroldalára >>>

Olvasson tovább