Egyéb

Ki a legszebb e vidéken? Vasárnap Miss World Hungary gála!

Július 20-án a Magyarország Szépe – Miss World Hungary 2014 verseny döntőjén kiderül, ki lesz a legszebb magyar lány, azaz ki képviselheti majd hazánkat októberben, a Miss World Londonban megrendezendő nemzetközi döntőjén. A verseny hazai fordulójának nagyszabású gáláját vasárnap este 20.20-tól élőben közvetíti az M1 és a Duna World is!

Magyarország szépe - főpróba (Fotó: MTVA/Kerekes Péter)

Magyarország szépe – főpróba (Fotó: MTVA/Kerekes Péter)

Az idei megmérettetésre több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki az elő- és a középdöntőn a legszebb 20 hölgyet. Az egyhetes felkészítő táborban – amelyről szombat délután 15.30-tól láthatnak egy kisfilmet az érdeklődők az M1-en – a testi adottságaikból és a tehetségükből, a mosolyukból és a profizmusukból, illetve a fittségükből vizsgázva kisebb alversenyeken vettek részt a lányok. Akik az egyes részterületeken a legjobbat nyújtották, automatikusan továbbjutottak a döntőbe, akik viszont gyengébben szerepeltek, kiestek a versenyből. A vasárnap esti gálán, ahol a lányok és a közönség szórakoztatására mások mellett Radics Gigi, Király Viktor, Vastag Csaba, Kállay Saunders András és Hien is fellép, már csak 16-an léphetnek tehát színpadra.

Magyarország szépe - főpróba (Fotó: MTVA/Kerekes Péter)

Magyarország szépe – főpróba (Fotó: MTVA/Kerekes Péter)

A versenyzők közül ugyanakkor nemcsak a zsűri választottjai érdemelnek díjakat. A közönség SMS-szavazáson választhatja majd ki kedvencét, „a legszebb mosolyú magyar lány” címért pedig külön szimpátiaszavazást is szervezünk a Magyarország Szépe Facebook-oldalán!

Képes és videós tudósításainkból vasárnap estig folyamatosan követhetik az érdeklődők a legszebb magyar lányok felkészülését a gálára – itt, a Mediaklikk.hu-n!

 

Vissza a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább