Egyéb

Így készültek a gálára Magyarország szépei – VIDEÓ

Pénteken tartották meg a Magyarország Szépe – Miss World Hungary 2014 vasárnap esti gálájának televíziós főpróbáját Budapesten, a közmédia Kunigunda úti bázisán. A hazai fordulóban 16 lány közül választja ki majd a zsűri, ki képviselheti hazánkat októberben, a Miss World Londonban megrendezendő nemzetközi döntőjén. Az M1 ma délutáni adásából mindent megtudhatnak az érdeklődők arról, hogyan készültek fel a szépségek a vasárnap esti megmérettetésre. 

Magyarország húsz legcsinosabb hölgye költözött be nemrég a herceghalmi Abacus Hotelbe, a szépségverseny felkészítő táborába, de közülük csak 16 jutott tovább a Miss World vasárnapi, hazai döntőjébe. A felkészülés fontos része volt ugyanis, hogy a lányok már jóval az élő gála előtt hozzászokjanak a versenyhelyzethez.

A táborban rendezett előzetes válogatáson ezért a hölgyeknek saját produkciót kellett előadniuk, a váratlan szituációkra felkészülve spontán fotózáson vettek részt, fittségüket katonai edzést is meghazudtoló mozgássorban bizonyíthatták, és természetesen a klasszikus feladatok közül nem maradhatott el a fürdőruhás felvonulás sem! A négy alversenyt összesítve a legjobb eredményt a budapesti Kulcsár Edina érte el, aki nem meglepő módon egy internetes lap előzetes közönségszavazásán is a legnépszerűbb szépségnek bizonyult.

Magyaroszág szépe -  Il Bacio Di Stile Miss Bikini győztese Katona Gitta. (Fotó: Droblich Tímea)

Magyaroszág szépe – Il Bacio Di Stile Miss Bikini győztese Katona Gitta. (Fotó: Droblich Tímea)

Arról azonban természetesen még korai lenne találgatni, hogy vasárnap este melyik lány fejére kerülhet a legszebbnek járó korona, hiszen a televíziós gálán a zsűri hozza meg a végső döntést arról, ki képviselheti hazánkat a nemzetközi versenyen. Az ítészek között olyan ismert emberek ülnek majd, mint Nacsa Olivér humorista, a Szálka műsorvezetője, Michelisz Norbert többszörös világbajnok autóversenyző, Hajas László mesterfodrász vagy Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője. 

A Magyarország szépe herceghalmi táborában természetesen ott járt televíziós stábunk is, a hölgyek felkészüléséről ma délután 15:30-tól láthatnak egy fél órás kisfilmet az érdeklődők! 

Magyarország szépe tábor – nézze meg a felkészülésről szóló videót!

Képes és videós tudósításainkból vasárnap estig folyamatosan követhetik az érdeklődők a legszebb magyar lányok felkészülését a döntőre – itt, a Mediaklikk.hu-n!

Videó ajánló

Olvasson tovább