Napközben: a MOL Bubi első hetének tapasztalatai

Hétfőn 9 órától Napközben a következő témákkal várja hallgatóit a Kossuth műsorán:

– Egy munkaerő-piaci felmérés szerint a munkakeresők lehetőségei 2014 negyedik negyedévében tovább javulnak. A munkaadók 10 %-a a létszám bővítését tervezi, csak 7%-uk számol elbocsátásokkal, míg 80% szerint nem várható változás. Hogyan jelentkeznek a pozitív várakozások a munkaerőpiacon?

Hallgassa meg!

– A Magyar Kerékpárosklub felajánlotta, hogy népszerűsíti az új fővárosi közösségi közlekedési lehetőséget, a MOL Bubi-t, és azt, hogy az üzemeléskor felmerülő hibákat és problémákat a közösség bevonásával összegyűjti, eljuttatja a felelősökhöz, és ellenőrzi azok kijavítását. Hogyan fogadja az üzemeltető a segítséget? Melyek a MOL Bubi kerékpáros rendszer első hetének tapasztalatai?

Hallgassa meg!

– Már nem kell kilincselniük az ügyfeleknek, hogy megtudják, milyen, a várható nyugdíjukkal kapcsolatos adatokat tartanak róluk nyilván. A nyugdíjbiztosítótól az érintettek részletes kimutatást kapnak a szolgálati időről és a kereseti adatokról. Valóban egyszerűbb, átláthatóbb lesz a rendszer?

Hallgassa meg!

– Ősszel kezdetét veszi a szüret időszaka, ilyenkor jellemző veszélyforrás a mustgáz. Évente számos alkalommal riasztják a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit emiatt, de gyakran halálos kimenetelű balesethez is vezethet a figyelmetlenség. Hogyan tudjuk megelőzni a tragédiát?

Hallgassa meg!

Műsorvezető: Banner Géza
Szerkesztő: Bakos Csaba

Napközben – Kossuth – szeptember 15., hétfő, 9:00

Vissza a műsor oldalára>>>

Olvasson tovább