Egyéb

Újra menő lesz a tv?

- Kificamodott boka a szállodában, betört fej egy dzsipről leeső vascső miatt. A nyaralás és kirándulások sok sok élményt adnak az utazóknak. Azonban akadnak olyan esetek is, amikor egy baleset kapcsán kártérítést kér a résztvevő az irodától. Ki a felelős, mikor fizet a biztosító?

Hallgassa meg!

- Január elsejétől, a temetkezésről szóló törvény módosítása értelmében, az elhunytak hozzátartozói szociális temetést kérhetnek az önkormányzatoktól, anyagi helyzetüktől függetlenül. Hány ilyen temetéssel számolnak a temetkezési vállalatok és önkormányzatok, mit jelent a saját halott eltemetése?

Hallgassa meg!

- Az éltető csend- mit tegyünk a fülzúgás ellen? Állandó sípolás, zakatolás, megmagyarázhatatlan hangok – több mint fél millió ember tudna Magyarországon mesélni a fülzúgás őrjítő erejéről. Márpedig ha nem fordulunk idejében orvoshoz, akár életük végéig elkísérhetnek a hangok. A korai kezelés ez esetben rendkívül fontos, amit a hiperbár oxigénterápia tehet még hatékonyabbá.

Hallgassa meg!

- Újra menő lesz a tv? Egy időre elfelejtették, de egy közelmúltban végzett pécsi kutatás szerint úgy tűnik, hogy a televízió egyre nagyobb népszerűségnek örvend a mostani középiskolások, egyetemisták körében. Mi az ok és hogyan változott a fiatalok tévénézési szokásai?

Hallgassa meg!

Szerkesztő: Zsoldos László

Napközben – Kossuth – november 17., hétfő, 9:00

Vissza a műsor oldalára>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább