Napközben - Számokba fojtva: 31 ezer km, 4500 munkás, 12 óra

Kedden 9 órától Napközben a Kossuth Rádióban

– Más élelmiszercímkékkel fogunk találkozni a boltokban ez év decemberétől: pontos információkat kaphatunk majd a termékek allergén-tartalmáról, és elvileg eltűnnek a túlságosan apró betűk is. De lesz olyan bolt is, ahol a hentespultban kézzel írják majd rá az információkat a párizsira. Miket tudhatunk meg az új címkékből?

Hallgassa meg!

– Ingyenesen pénzügyi fogyasztóvédelmi előadásokat szerveznek a fővárosi és pest megyei általános- és középiskolák tanulói számára. A nyugdíjasokhoz, a mozgássérültekhez is eljutnak azok az információk, amelyeket megismerve jobban eligazodnak a pénzügyek világában.

Hallgassa meg!

A Közútkezelő országosan több mint 31 ezer kilométernyi közúthálózat üzemeltetését látja el. A következő hónapokra, időszakosan közel 4500-an dolgoznak váltott, 12 órás műszakokban azon, hogy az utak télen is járhatóak legyenek. A települések is felkészültek már a jégre, hóra?

Hallgassa meg!

– Rákócziújfaluban újranyitották az ingyenes közfürdőt. Egykor nagy szerepük volt a közfürdőknek a személyes higiéniában, de ma hogyan tudják megoldani a tisztálkodást a rászorulók?

Hallgassa meg!

Műsorvezető: Banner Géza
Szerkesztő: Bakos Csaba
Gyártásvezető: Juhász Nagy Ágnes

Vissza a Napközben oldalára>>>

Olvasson tovább