Napközben - Az Önkéntesség Világnapja

Hallgassa meg!

– December 5-e az Önkéntesség Világnapja. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kampányt indított az önkéntes munka népszerűsítésére. Mennyire népszerű ma ez a fajta munkavégzés? Miért „éri meg” annak is, aki az önkéntes munkát elvégzi, és nem csak annak, akinek dolgozik?

– A hét végén a vállalkozó nők tartottak konferenciát Budapesten. Milyen különleges kihívásokkal kell megküzdeniük a nő vállalkozóknak, milyen lehetőségeik vannak, és vajon nő-e a nők aránya a vállalkozók között?

– Napjainkban egyre többen élnek a kuponos oldalak által nyújtott kedvezményekkel. Ennek következtében a panaszok száma is megnőtt, így a fogyasztóvédelmi hatóság indokoltnak tartotta a kupont értékesítő internetes oldalak célirányos ellenőrzését. A vizsgált honlapok 95 százalékánál találtak hibát. Mire figyeljünk a kuponos vásárlásnál?

– Ötvenéves a mellplasztika. Lehetnek-e következményei az implantátum behelyezésének? Mennyit fejlődött a szépészeti beavatkozás az elmúlt években? És mi van akkor, ha nem tetszik az új testrész?

Műsorvezető: Horváth Szilárd
Szerkesztő: Bakos Csaba
Gyártásvezető: Juhász nagy Ágnes

Vissza a Napközben oldalára>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább