Merre tart a hazai falusi turizmus?

A Napközben február 12-i adásának témái:

– Tűz a faluban, ónos eső az utakon, autóbalesetben beszorult utasok. A katasztrófavédelem munkatársai között ott vannak az önkéntes tűzoltók is. Ők munka után teljesítik a szolgálatot, éberek, figyelnek és mentenek. Önkéntes Tűzoltó Hálózat Magyarországon. Kik a jelentkezők és honnan kapnak támogatást a település önkéntesei? Milyen a kapcsolat az önkéntesek és a hivatásosok között?

Hallgassa meg!

– Pirulák helyett rejtvény. Milyen terápiás hatása lehet a vízszinteseknek és a függőlegeseknek? Vannak iskolák, ahol mindennapos a rejtvényfejtés. A világon a legtöbb rejtvényfejtő versenyt hazánkban rendezik.

Hallgassa meg!

– Ebek lajstromban. A gazdáknak kutyáikról minden adatot meg kell osztaniuk a települési önkormányzatokkal. Az adatszolgáltatás elmulasztása pénzbüntetéssel jár. A listát három évente kötelezően frissítik.

Hallgassa meg!

– Csillogó wellnessek és a csábító turisztikai attrakciók. A kisebb falvak feltudják-e venni a versenyt vendéglátásban, élményprogramokban a nagy városok turisztikai kínálataival. Merre tart a hazai falusi turizmus?

Hallgassa meg!

 

Szerkesztő: Domokos István
Műsorvezető: P. Kiss Zsuzsa

Korábbi adások >>>

Olvasson tovább