Mennyire szívügyünk a testedzés?

A Napközben március 5-i adásának témái:

– Naponta több mint 10 autót lopnak el Magyarországon. A károsultak még casco mellett is jelentős pénzügyi veszteséget szenvednek. Noha 15 százalékkal csökkent 2014-ben az előző évhez képest a gépjármű lopások száma, még mindig több mint 4 800 gépjárművet tulajdonítottak el tavaly.

Hallgassa meg!

– Mennyire szívügyünk a testedzés, mit sportoljunk hatvanon túl, hogyan kerüljük a pirulákat. Orvosilag is bizonyított, hogy érdemes időskorban is sportolni. Jó hatással van az agyműködésre, de a cukorbetegséget is kordában tartja, a megfelelő testmozgás kedvező a vérnyomásra és a reumatikus bajokra is.

Hallgassa meg!

– Termékhitelesítés okostelefonnal. A világon eddig sehol nem alkalmazott termékazonosító biztonsági címkét fejlesztettek ki magyar tudósok, aminek használatával az eredetiség kétség nélkül megállapítható..

Hallgassa meg!

– Kalandorok kíméljenek még Nőnap a közeledtével is, – olvasható egy online hirdetésben. Az internetes társkeresés nehézségei, buktatói a hétköznapokban. Mitől óvakodjanak, főleg a hölgyek, hogy elkerüljék az ilyenkor előforduló kudarcokat. Kik hirdetik magukat, létezi-e boldogság a hirdetések mögött?

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – március 5., csütörtök, 9:00

Korábbi adások >>>

Olvasson tovább