Börtön építés a településeken

A Napközben keddi adásának tartalmából:

– Együtt élni az epilepsziával
Még mindig sok a tévhit az epilepsziával kapcsolatban. Továbbra is megkülönböztetést jelent például munkahely választáskor az, ha valakiről kiderül, hogy ebben a betegségben szenved. A felvilágosítás sokat segíthet.Vendégek: Mészáros László a Magyar Epilepsziával

Hallgassa meg!

– Börtön építés a településeken
Március 31-én zárul az a pályázati lehetőség, amelyet önkormányzatok vehetnek igénybe. Dombóváron már megszavazta a képviselő testület a döntést. Épülhet a büntetés végrehajtási intézet a városban. Milyen kritériumoknak kell megfelelni , milyen hatással van a városokra egy ilyenfajta új beruházás. Komlón szavaznak az emberek.

Hallgassa meg!

– Hulladékért virágot
A két hét során a különválogatott papír-, műanyag-, öblösüveg-, fém- csomagolási hulladékokért, valamint italos kartondobozokért, utalványt, vagy növényi hulladékból készült komposztot kapnak a résztvevők.

Hallgassa meg!

– Hogyan legyünk megnyerőek állás interjún?
Mit tegyünk annak érdekében, hogy elnyerjük az interjúztatók tetszését? Hogyan (és hogyan ne) öltözzünk fel egy állásinterjúra a nagy hidegben? Mit tehetünk annak érdekében, hogy esélyünk legyen bekerülni álmaink munkahelyére?

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – március 17., kedd, 9:00

Szerkesztő: Zsoldos László

Korábbi adások >>>

Olvasson tovább