Amit szinte mindenki rág...

A Napközben keddi adásának tartalmából:

– Motorbőgetés, egykerekezés, itt a tavasz kezdődik a motoros szezon. Napjainkban a motorozás reneszánszát éli. A motorosok baleseti kockázata átlag feletti, uniós mércével 18-szor nagyobb, mint egy személygépkocsi vezetőé, ennek ellenére mégis vannak, akik versenypályának használják a közutakat.

Hallgassa meg!

– Befogadás, elfogadás, tiltakozás. Mi történik, ha, hajléktalanok, fogyatékkal élő emberek költöznek lakókörnyezetünkbe, hogyan viszonyulnak az ott élők. Mitől tartanak a helyiek? Információhiány és érzékenyítés, milyen út vezet a befogadáshoz, elfogadáshoz.

Hallgassa meg!

– Bor, sport és vidék, májusban a Nemzeti Bor Maraton az egyik legnagyobb közösségi élményének ígérkezik. 11 napon át, összesen 2573 kilométer futással hazánk mind a 22 borvidékének 102 települése csatlakozik a Guinness világrekord kísérlethez.

Hallgassa meg!

– Sokan megszokásból, mások az íze vagy a stressz levezetése miatt rágják. A rágózás mindannyiunk számára ismerős, ha másként nem, az utcán eldobott vagy a buszok villamosok székeire, felragasztott rágógumikról. A rágózás káros vagy sem, erről is beszélünk, valamint a rágózás illemtanát is érintjük.

Hallgassa meg!

Napközben – március 31., kedd 9:00 Kossuth Rádió

Szerkesztő: Domokos István
Műsorvezető Banner Géza

Korábbi adások >>>

Fotó: wikipédia

Videó ajánló

Olvasson tovább