Napközben: Indul az őszi borfesztiválszezon

A Napközben szeptember 8-i adásában:

– Szeptember tizedike Az öngyilkosság megelőzésének világnapja. Hogyan vehetjük észre, ha a környezetünkben valaki az öngyilkosság felé tart? Kihez fordulhat az életét eldobni készülő és kihez a családtag, szomszéd, munkatárs? Hogyan lehet életet menteni?

Hallgassa meg!

– Szüret közben. Indul az őszi borfesztiválszezon. Minőség, mennyiség, borkultúra!

Hallgassa meg!

– Örvendetes, hogy nő az eladott járművek száma, de vajon ez azt jelenti, hogy fiatalabb, kevésbé környezetszennyező, megbízhatóbb lesz a járműpark vagy csak azt, hogy még nagyobb lesz a káosz a közlekedésben, egyre nagyobbak lesznek a dugók?

Hallgassa meg!

– Kétéves programot zárt le a XI. kerületi önkormányzat a közelmúltban: a Rugalmas munkahelyek, családbarát Újbuda programban hatvan szervezettel és 130 magánszeméllyel működtek együtt. Olyan figyelemfelhívó események mellett, mint a babakocsis sétanap, családbarát vállalkozás programot indítottak, valamint képzéseket, workshopokat és női klubot szerveztek. Elkészült 15 kerületi foglalkoztató esélyegyenlőségi terve, ötnél pedig felelős munkáltatói auditot is végeztek. Családbarát és rugalmas munkahelyek országszerte.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – szeptember 8., kedd, 9:00

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább