Napközben a pénzügyi kultúráról

A Napközben december 10-i adásában:

– Januártól jelentősen változnak a termékbemutatókra vonatkozó jogszabályok. Ezentúl a cégek kötelesek lesznek ügyfélszolgálatot működtetni, és nem küldhetnek olyan meghívókat, melyen nyereményt ígérnek a résztvevőknek, de az árubemutatókon pénzügyi szolgáltatást sem lehet nyújtani.

Hallgassa meg!

– A fiataloknak többnyire elrugaszkodott vágyaik vannak, és nincsenek tisztában a pénz értékével. Vajon tudják-e, hogy mennyi pénzt fognak keresni. A pénzügyi kultúra, a pénzügyi intelligencia ma már ugyanolyan fontos, mint az összeadás vagy a kivonás. De, Hol kezdjük, és hogyan tanuljunk meg pénzünkkel bánni?

Hallgassa meg!

– A Karácsonyi időszakra tehető az éves halfogyasztásunk egynegyede, de vajon az esztendő többi napjain, miért kerül kevesebb halétel az asztalra? Karácsony előtt megkezdődött a hazai halat népszerűsítő kampány is.

Hallgassa meg!

– Megvan az Év Honlapja verseny győztese. Már nemcsak a nagy cégek, hanem a közepes és kis vállalkozások, sőt a magánszemélyek is komolyan veszik az online jelenlétet, ami nagyabb segíti üzleti boldogulásukat.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – december 10., csütörtök – 9:00

Szerkesztő: Domokos István
Műsorvezető: Banner Géza

Korábbi adások>>>

Olvasson tovább