Napközben a 2016-os adóváltozásokról

A Napközben december 18-i adásában:

Csokorba gyűjtöttük a 2016-os adóváltozásokat. Szólunk a legfontosabb határidőkról: az egyszerűsített vállalkozói adó (eva), a kisadózó vállalkozások tételes adója (kata), valamint a kisvállalati adó (kiva) alanyainak és ezen adónemek hatálya alá belépni szándékozóknak érdemes odafigyelni, mivel decemberben több határidő érintheti őket, valamint ekkor lehet dönteni az adónemek hatálya alól történő esetleges kilépésről.

Hallgassa meg!

Közösségi tér és kávézó a Nem Adom Fel Alapítvány kezdeményezéséből
Közösségi tér és kávézó, ahol fogyatékossággal élő emberek fogadják a vendégeket, különleges fellépések és koncertek, amelyek mindig sikert aratnak. Hogyan tudják kifejezni művészi tehetségüket, és miként segíthetnek másoknak sérült emberek? A műsorban a Nem Adom Fel Alapítvány szerteágazó tevékenységéről kérdezzük az érintetteket.

Hallgassa meg!

Biztonságos ünnepek
A karácsonyi ünnepeket megelőzően a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság kiemelten ellenőrzi a szezonhoz köthető termékek, így például a fényfüzérek biztonságát. Az NFH az idén is kiemelten vizsgálja a karácsonyi fényfüzérek biztonságát, illetve ellenőrzi, hogy a korábbi években betiltott veszélyes termékek ne legyenek forgalomban. A mintavétel folyamatos, az idei eredményekről szólunk és témánk lesz a karácsonyi tűzesetek megelőzése is.

Hallgassa meg!

Bozsik gazda hallgatóink kérdésére válaszol.

Napközben – Kossuth – december 18., péntek – 9:00

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább